Analize pentru Bolile cu Transmitere Sexuală

Analize pentru Bolile cu Transmitere Sexuală (BTS)

Sănătatea sexuală este prioritatea ta. Detectează precoce, previne și protejează-te de bolile cu transmitere sexuală prin analize specializate.

Boala cu Transmitere Sexuală (BTS) reprezintă un termen care cuprinde o varietate de sindroame clinice cauzate de patogeni dobândiți și transmiși prin contact sexual, manifestându-se prin simptomatologie la nivel genital. Incidența BTS la nivel mondial este în creștere, iar se estimează că peste 1 milion de persoane dobândesc infecții cu transmitere sexuală în fiecare zi.

Infecțiile cu transmitere sexuală pot avea consecințe grave asupra sănătății și pot crește riscul de infectare cu virusul HIV. De aceea, este crucială conștientizarea, prevenirea și tratamentul corespunzător al acestor infecții pentru a minimiza impactul asupra indivizilor și a sănătății publice în general.

La laboratorul nostru, oferim servicii specializate de analize pentru bolile cu transmitere sexuală, inclusiv teste specifice pentru diagnosticarea și monitorizarea acestor infecții. Efectuarea analizelor BTS este esențială pentru stabilirea diagnosticului corect și a cauzei infecției, permitând astfel inițierea tratamentului adecvat în timp util.

Investiți în sănătatea voastră și a partenerului dumneavoastră.

Programați-vă acum pentru o viață sexuală sănătoasă și fără griji!

Prin intermediul analizelor BTS, putem identifica o serie de infecții cu transmitere sexuală, precum:

  • Testarea pentru infecția cu Chlamydia: Detectează prezența bacteriei Chlamydia trachomatis, responsabilă de infecția cu Chlamydia, care poate afecta atât bărbații, cât și femeile.
  • Testarea pentru infecția cu gonoree: Identifică prezența bacteriei Neisseria gonorrhoeae, responsabilă de infecția cu gonoree, care poate cauza complicații grave în absența tratamentului adecvat.
  • Testarea pentru infecția cu virusul herpes simplex: Detectează prezența virusului herpes simplex, responsabil de apariția herpesului genital, care poate provoca recurențe și complicații pe termen lung.
  • Testarea pentru infecția cu HPV: Identifică prezența infecției cu virusul papilomavirus uman (HPV), care poate duce la apariția verucilor genitale și creșterea riscului de dezvoltare a cancerului cervical.
  • Testarea pentru infecția cu sifilis: Detectează prezența bacteriei Treponema pallidum, responsabilă de infecția cu sifilis, care poate afecta multiple organe și sistem.
Oferim pachete de analize pentru BTS, adaptate atât femeilor, cât și bărbaților, pentru a răspunde nevoilor individuale de sănătate sexuală. Rezultatele sunt furnizate într-un interval scurt de timp, garantând confidențialitatea și acuratețea informațiilor.

Pentru a afla mai multe despre analizele pentru bolile cu transmitere sexuală, inclusiv prețuri și detalii suplimentare, contactați-ne astăzi. Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă oferi servicii profesionale și pentru a vă sprijini în menținerea unei sănătăți sexuale optime.