Teste Nifty

Teste Nifty

Testele Prenatale Non-Invazive: Identificarea Bolilor Genetice fără Riscuri pentru Făt

Testele prenatale non-invazive reprezintă o metodă avansată de analiză a fragmentelor de ADN fetal liber circulant din sângele gravidei, cu scopul de a determina riscul ca fătul să se nască cu anomalii cromozomiale care îi pot afecta sănătatea. Aceste teste reprezintă o alternativă sigură și precisă la metodele tradiționale invazive, care implică riscuri pentru făt, cum ar fi amniocenteza sau biopsia vilozităților coriale.

Pe parcursul sarcinii, fluxul sanguin al mamei conține un amestec de fragmente de ADN provenite atât din celulele mamei, cât și din celulele placentare. Placenta, structura care leagă fătul de alimentarea cu sânge a mamei, furnizează oxigen și nutrienți acestuia. Această fracție de ADN eliberată de placentă în sângele periferic al mamei este identică cu ADN-ul fătului, permițând astfel analizarea anomaliilor genetice în timpul sarcinii, fără a afecta fătul.

Siguranța în identificarea bolilor genetice la făt, fără niciun risc. Pășiți cu încredere spre o maternitate informată și liniștită.

Programați-vă acum!

NIFTY PRO este un test prenatal non-invaziv axat pe identificarea anomaliilor numerice și structurale ale cromozomilor, și opțional, identificarea sexului fetal. Testul detectează existența trisomiilor, aneuploidiile cromozomilor de sex și 84 de deleții/duplicații. Prin intermediul acestui test pot fi identificate diverse tipuri de anomalii și sindroame asociate:

  • Trisomii: Trisomia 21 (Sindromul Down), trisomia 18 (Sindromul Edwards), trisomia 13 (Sindromul Patau).
  • Aneuploidii ale cromozomilor de sex: Monosomia X (Sindromul Turner), Sindromul Klinefelter, Sindromul Triplu X, Sindromul Jacobs.
  • Duplicații/deleții: Sindromul de deleție 22q11.2 (Sindromul DiGeorge), Sindromul Prader-Willi (deleție a unei mici părți din cromozomul 15), Sindromul Angelman (lipsește fie o parte mică de cromozom 15, fie ambele copii provin de la același părinte), Sindromul de deleție 1p36, Sindromul Cri-Du-Chat (deleție a unei părți din cromozomul 5).
Testele prenatale non-invazive, cum este NIFTY PRO, reprezintă o opțiune sigură, precisă și convenabilă pentru depistarea bolilor genetice în timpul sarcinii. Aceste teste oferă părinților informații valoroase pentru a lua decizii informate cu privire la îngrijirea și tratamentul viitorului copil.

La laboratorul nostru, oferim servicii profesionale de testare prenatală non-invazivă, folosind cele mai avansate tehnologii și asigurând confidențialitatea și precizia rezultatelor. Pentru a afla mai multe despre testul NIFTY PRO, prețuri și detalii suplimentare, contactați-ne astăzi. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în procesul de evaluare și pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate în identificarea bolilor genetice în timpul sarcinii.