Chestionar de satisfacție pacient

Pentru noi părerea dvs. contează

Chestionar satisfacție client

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0728.273.114 sau la adresa de e-mail office@protestdiagnostic.com.ro

Formular satisfacție client

 

  I. Date personale:

  II. 1) Este prima dată când veniți la PROTEST DIAGNOSTIC?

  DaNu

  II. 2) Când ați venit la noi pentru prima dată, de ce ne-ați ales?

  a) laboratorul este în apropierea serviciului/casei dvs.b) v-am fost recomandați de către un alt pacientc) v-am fost recomandați de către un medicd) alte motive.

  Dacă la întrebarea de mai sus (II. 2) ați selectat: "c) v-am fost recomandați de către un medic" avem rugămintea să completați câmpul de mai jos cu numele doctorului:

  Dacă la întrebarea de mai sus (II. 2) ați selectat: "d) alte motive" avem rugămintea să specificați în câmpul de mai jos care au fost aceste motive:

  II. 3) Care dintre următoarele facilități le considerați importante pentru dvs.?

  a) localizarea laboratoruluib) programul de lucruc) serviciile prestated) costul analizelor.

  II. 4) Vă rugăm să ne spuneți cât de amabil a fost personalul laboratorului cu dvs. selectând o notă de la 1 la 10 (1 însemnând "Necorespunzător" iar 10 însemnând "Excelent")?

  II. 5) Cum apreciați eficiența sistemului organizatoric privind primirea pacienților selectând o notă de la 1 la 10 (1 însemnând "Necorespunzător" iar 10 însemnând "Excelent")?

  II. 6) Cum apreciați profesionalismul personalului medical mediu cu care ați intrat în contact selectând o notă de la 1 la 10 (1 însemnând "Necorespunzător" iar 10 însemnând "Excelent")?

  II. 7) Cum apreciați precizia și claritatea rezultatelor înscrise pe documentele medicale care v-au fost eliberate selectând o notă de la 1 la 10 (1 însemnând "Necorespunzător" iar 10 însemnând "Excelent")?

  II. 8) Cum apreciați respectarea timpului de așteptare a eliberării rezultatelor, selectând o notă de la 1 la 10 (1 însemnând "Necorespunzător" iar 10 însemnând "Excelent")?

  II. 9) Ați recomanda unui alt pacient să apeleze la serviciile acestui laborator?

  a) Da, fără rezerveb) Da, în anumite condițiic) Nu aș recomanda

  Vă multumim!

   

  Echipa Protest Diagnostic vă stă la dispoziție pentru mai multe informații