Test Paternitate

Testul de Paternitate ADN: Certitudinea Identității Părintelui Biologic

ADN-ul nu minte - testul de paternitate, certitudinea absolută a identității părintelui biologic.

Odata cu dezvoltarea științei și descoperirea ADN, a fost posibilă evaluarea identității tatălui prin metode 100% sigure. Efectuarea unui test de paternitate (testare ADN) reprezintă unica metodă de a elimina incertitudinea. Această analiză este 99,99% corectă.

Protest Diagnostic vine in întâmpinarea nevoilor pacienților cu un serviciu medical fără concurență - testul de paternitate (identificarea tatălui biologic al unui copil) care asigura:

  • Confidențialitate și discreție absolută: probele pot fi înregistrate anonim (Ion Ion), iar rezultatele sunt eliberate exclusiv clientului, conform modului de solicitare;
  • Calitate la standardele cele mai înalte;
  • Gamă larga de probe acceptate: sânge, raclaj bucal, lichid amniotic, mucuri de țigară, fire de păr cu bulb, etc.;
  • Rapiditate: rezultatul este eliberat în doar 6 zile lucratoare, oferindu-vă certitudinea și liniștea necesare în privința identității părintelui biologic.;

Luați decizia corectă și descoperiți adevărul cu ajutorul tehnologiei ADN.

Programați-vă acum pentru a vă asigura liniștea și certitudinea identității părintelui biologic!

Testul de paternitate (test genetic) este o analiză de laborator în care se analizează 16 secvențe ADN (markeri) localizate în diferiți cromozomi, pentru a se stabili tatăl biologic al unui copil. Această identificare genetică poate oferi certitudinea biologică în ceea ce privește înrudirea.

Este o soluție sigură și precisă pentru a clarifica legătura familială în cazul în care există incertitudine sau dispute legate de paternitate.

Pentru a realiza un test de paternitate ADN, se urmează următorii pași:

  • Prelevarea probelor: Se colectează probele necesare de sânge, raclaj bucal, lichid amniotic, mucuri de țigară sau fire de păr cu bulb de la părintele presupus și de la copilul în cauză.
  • Analiza in laborator: Probele sunt analizate în laborator, iar markerii ADN sunt testați pentru a stabili compatibilitatea genetică între părinte și copil.
  • Compararea rezultatelor: Rezultatele obținute sunt comparate și interpretate pentru a determina probabilitatea paternității.

Testul de paternitate ADN poate fi utilizat în diverse situații, inclusiv în cazul unor dispute legale privind paternitatea, stabilirea drepturilor părintești, moștenirea genetică sau pentru a satisface curiozitatea personală.

Pentru a afla mai multe despre testele de paternitate ADN, costuri și detalii suplimentare, contactați-ne astăzi.